Costel Pătrășcan: Umorul construiește echipe și societăți sănătoase, face educație și terapie

0
174

În noul episod al Hacking Work Podcast, Costel Pătrășcan ne împărtășește povești și anecdote despre cum umorul i-a influențat viața și cariera și ne dezvăluie modurile în care acesta poate aduce lumină în teme sensibile și transmite mesaje importante societății civile, reprezentând totodată formă de protest, refugiu, ori chiar o formă de terapie, pentru românul obișnuit să facă haz de necaz.

Vorbim serios și în glumă despre muncă, despre români, despre șefii și liderii noștri și descoperim ce rol are umorul în educare, evoluție, construirea relațiilor sau ieșirea dintr-o situație conflictuală.

Costel Pătrășcan, unul dintre cei mai viralizați caricaturiști români și are o carieră impresionantă în domeniul ilustrației umoristice. A lucrat pentru cele mai importante cotidiene și reviste de umor din România, este fondatorul Muzeului Umorului din Brăila, iar de-a lungul ultimilor 5 ani a fost angajatul Comisiei Europene din România, producând caricaturi pentru diverse campanii și inițiative ale acesteia.

Activitatea lui Costel Pătrășcan nu se rezumă doar la presa scrisă și instituțiile publice. El a fost implicat și în campanii de marketing, precum și în proiecte ce promovează protecția mediului înconjurător și alte acțiuni civice, iar din 2013 realizează un show de caricatură comentată care se bucură de mare succes.

Costel Patrascan

Lasă un răspuns